ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області в 2024 році запроваджено проведення вебінарів та практикумів з питань організації раціонального харчування та основних вимог при складанні перспективних сезонних меню з закладами освіти Миколаївської області. За 2024 рік проведено 20 навчальних вебінарів, в яких прийняли участь 1327 представників закладів освіти Миколаївської області. Проведено 11 дводенних практикумів з практичними заняттями щодо складання меню. В практикумах взяли участь 358 осіб відповідальних за організацію харчування в закладі та складання сезонного перспективного меню.

Наступний вебінар з керівниками закладів освіти та відповідальними за організацію харчування особами в режимі онлайн на платформі zoom на тему: «Основні вимоги складання сезонних меню, оцінка фактичного харчування.» буде проведений 13.02.2025р о 10.00.

Також, 14 лютого 2025 р. о 10.00 планується проведення практикуму «Практичні поради щодо складання меню».

З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електрону адресу   uprsannaglyad21@dpssmk.gov.ua