В зв’язку з великою кількістю питань від керівників закладів освіти щодо складання сезонного чотиритижневого меню Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області заплановано на 03.10.2024р на 10.00 проведення вебінару з закладами освіти щодо складання перспективних меню в режимі онлайн на платформі zoom.
Під час вебінару будуть розглядатися наступні питання:
- Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
- Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладів.
- Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
- Роз’яснення проблемних питань, які виникають при складанні чотиритижневих меню
Обговорення питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.
З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net