ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!
В зв’язку з великою кількістю питань від керівників закладів освіти щодо складання сезонного чотиритижневого меню Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області заплановано на 03.10.2024р на 10.00 проведення вебінару з закладами освіти щодо складання перспективних меню в режимі онлайн на платформі zoom.
Під час вебінару будуть розглядатися наступні питання:
- Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
- Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладів.
- Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
- Роз’яснення проблемних питань, які виникають при складанні чотиритижневих меню
Обговорення питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.
З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net
-
20:10, 6 Лютого
Що не можна продавати у шкільних буфетах!
-
19:27, 6 Лютого
Роз’яснювальна робота щодо державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців на території селища Врадіївка Первомайського району
-
18:07, 5 Лютого
ГЕПАТИТ А. ЯК ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ?
-
17:30, 5 Лютого
Державна мова у сфері обслуговування споживачів
-
16:55, 5 Лютого
Вплив куріння на здоров’я людини
-
16:12, 5 Лютого
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!
-
20:49, 4 Лютого
Контроль Держпродспоживслужби за харчуванням дітей в закладах освіти Миколаївської міської ради
-
19:59, 4 Лютого
Навчання на право роботи з пестицидами та агрохімікатами
-
19:44, 31 Січня
До уваги експортерів сільськогосподарської продукції!
-
19:13, 31 Січня
Дотримання прав на сорти рослин