ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

В зв’язку з великою кількістю питань від керівників закладів освіти щодо складання сезонного чотиритижневого меню Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області заплановано проведення дводенного практикуму з закладами дошкільної освіти щодо складання перспективних  меню на 27.06.2024р. о 10.00. та на 02.07.2024р о 10.00  в режимі онлайн на платформі zoom.

Під час практикуму будуть розглядатися наступні питання:

  • Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
  • Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладів.
  • Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
  • Роз’яснення проблемних питань, які виникають при складанні чотиритижневих меню

Обговорення питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.

З питань отримання посилання на практикум можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу uprsannaglyad@ukr.net.