ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!
опубліковано 5 Лютого 2025 року
Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області 06.02.2025 р. о 10.00 буде проведений вебінар з керівниками закладів освіти та відповідальними за організацію харчування особами в режимі онлайн на платформі zoom на тему: «Основні принципи складання меню вимог. Оцінка фактичного харчування.»
З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електрону адресу uprsannaglyad21@dpssmk.gov.ua
-
18:10, 13 Лютого
Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук: Відновлення перевірок цін в аптечних мережах – результат засідання РНБО
-
16:44, 13 Лютого
Ветеринарно-санітарний контроль на ринках Миколаївщини: результати 2024 року
-
15:59, 13 Лютого
Порушення у сфері ціноутворення та контроль тарифів на комунальні послуги
-
15:13, 13 Лютого
Комісійне обстеження закладу дошкільної освіти Березанської селищної ради: оцінка санітарних умов та підготовка до нового навчального року
-
12:38, 13 Лютого
Законодавче регулювання використання ГМО в насінництві та розсадництві
-
12:01, 13 Лютого
Якість і безпечність питної води для Ваших дітей: профілактика метгемоглобінемії
-
10:54, 13 Лютого
Державна надзвичайна протиепізоотична комісія на сторожі епізоотичного благополуччя місцевості
-
18:55, 12 Лютого
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!
-
11:45, 12 Лютого
Моніторинг та профілактика захворювань тварин у Миколаївській області
-
11:23, 10 Лютого
Неблагополучні пункти щодо заразних хвороб тварин на території Миколаївської області станом на 01.02.2025