ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області щочетверга проводяться вебінари зі складання перспективного меню з закладами освіти. Наступний вебінар заплановано на 02.05.2024 р.

Під час вебінарів будуть розглядатися наступні питання:

Теоретична частина:

  1. Основні вимоги до складання перспективного сезонного меню.
  2. Проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню.

Практична частина:

  1. Приклад складання меню для ЗДО на практиці.
  2. Складання меню для закладів середньої освіти.
  3. Обговорення проблемних питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.

З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net