Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області щочетверга проводяться вебінари зі складання перспективного меню з закладами освіти. Наступний вебінар заплановано на 02.05.2024 р.
Під час вебінарів будуть розглядатися наступні питання:
Теоретична частина:
- Основні вимоги до складання перспективного сезонного меню.
- Проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню.
Практична частина:
- Приклад складання меню для ЗДО на практиці.
- Складання меню для закладів середньої освіти.
- Обговорення проблемних питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.
З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net