Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області щочетверга проводяться вебінари зі складання перспективного меню з закладами освіти. Наступний вебінар заплановано на 14.03.2024р. на 10.00.
Під час вебінарів будуть розглядатися наступні питання:
- Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
- Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладів.
- Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
- Роз’яснення проблемних питань, які виникають при складанні чотиретижневих меню
Обговорення питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.
З питань отримання посилання на вебінар можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net