ЗАТВЕРДЖЕНО:
наказом Головного управління
Держпродспоживслужби
в Миколаївській області
від ________ № __________
УМОВИ проведення конкурсуна зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області. (54003, Миколаївська обл., м. Миколаїв, пр. Леніна, 288)
|
|||||||||||||||||||||||||
Вимоги до професійної компетентності* | |||||||||||||||||||||||||
Загальні вимоги | |||||||||||||||||||||||||
Освіта | Вища, не нижче ступеню бакалавр або молодший бакалавр | ||||||||||||||||||||||||
Досвід роботи | Не потребує | ||||||||||||||||||||||||
Володіння державною мовою | Вільне володіння державною мовою | ||||||||||||||||||||||||
Спеціальні вимоги*** | |||||||||||||||||||||||||
Освіта | Вища освіта за напрямком підготовки медицина, спеціальністю «Медико – профілактична справа» або «Санітарія, гігієна, епідеміологія», спеціалізація «загальна гігієна», «гігієна харчування», «гігієна дітей та підлітків», «комунальна гігієна» | ||||||||||||||||||||||||
Знання законодавства | 1) Конституція України,2)Закон України «Про державну службу»,3) Закон України «Про запобігання корупції»,4) Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,5) Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»,
6) Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» 7) Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб» 8) Закон України « Про звернення громадян» 9) Закон України « Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» 10) Закон України «Про питну воду та питне водопостачання» 11) Закон України «Про відходи» 12) Закон України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» 13) Закон України «Про дитяче харчування» 14) Постанова Кабінету Міністрів України: №667 від 02 вересня 2015 «Про затвердження Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» |
||||||||||||||||||||||||
Професійні чи технічні знання | 1) Знання чинного законодавства України та нормативних актів з в сфері санітарного законодавства.2) Вміння працювати з інформацією;3) Орієнтація на досягнення кінцевих результатів;4) Вміння вирішувати комплексні завдання;5) Вміння виробляти пропозиції, їх аргументувати.
|
||||||||||||||||||||||||
Командна робота тавзаємодія | 1) Вміння працювати в команді;2) Вміння ефективної координації з іншими;3) Вміння надавати зворотній зв’язок. | ||||||||||||||||||||||||
Спеціальний досвід роботи | Досвід роботи за фахом в органах Держсанепідслужби не менше 1 року | ||||||||||||||||||||||||
Знання сучасних інформаційних технологій | Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point). | ||||||||||||||||||||||||
Особистісні якості | 1) Відповідальність;2) Системність і самостійність в роботі;3) Уважність до деталей;4) Орієнтація на саморозвиток;5) Вміння працювати в стресових ситуаціях.
|