Відбувся технічний семінар щодо основних принципів оцінки ризиків

11-13 липня 2017 року Проект з безпечності молока провів технічний семінар щодо основних принципів оцінки ризиків, аналізу ланцюга доданої вартості, економічного аналізу у сфері здоров’я людини і тварин та безпечності харчових продуктів. Семінар відвідали 15 учасників: представники основної групи з оцінки ризику (ветеринари, епідеміологи, лабораторні фахівці), спеціалісти Держпродспоживслужби центрального апарату і головних управлінь Держпродспоживслужби в Миколаївській, Вінницькій, Харківській, Полтавській областях, ДНДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно- санітарної експертизи, а також інші зацікавлені особи. Експерти проекту представили модель оцінки ризику ентеротоксигенних штамів Staphylococcus spp. в пастеризованому молоці в Україні, методологію процесу експертної елісітації. Після теоретичної частини учасники практично відпрацювали отримані знання шляхом електронної системи голосування.