Відбулася нарада з керівниками закладів ресторанного господарства

IMG-88b4c87a48986388be02040775938ec8-V

08.06.2018року  відділом  державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Миколаївського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведена нарада з керівниками (власниками) закладів  ресторанного господарства  міста Миколаїва з питань підготовки закладів до проведення банкетної частини випускних вечорів учнів загальноосвітніх шкіл міста.

Керівникам надані розяснення щодо дотримання вимог санітарного законодавства при огранізації харчування дітей,  проведення виробничого лабораторного контролю   якості питної води та продукції власного виробництва, проведення заходів щодо запобіганню харчових отруєнь та інфекційних захворювань, недопущення певних страв для харчування дітей, суворого додержання технологічних та температурних режимів зберігання та приготування страв.

На нараді були присутні 21 керівник закладів ресторанного господарства  міста Миколаїва.

IMG-c0866d035e1888857fb5ca1195460de6-V