09 липня 2021 року о 10.00 год. за участю заступника начальника управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Арбузинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Паталашенко Т.В. була проведена Zoom – нарада щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) в закладах освіти.
На нараді були присутні спеціалісти управляння освіти, що задіяні в організації харчування дітей, керівники ЗОШ та ДНЗ та члени робочих груп НАССР.
Під час проведення заходу були розглянуті питання щодо застосування принципів НАССР в закладах освіти та самостійної перевірки щодо дотримання учасниками процесів прописаних процедур.