Щодо реалізації продуктів подвірного забою
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що з 1 січня 2025 року набув чинності абзац другий частини другої статті 34 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» відповідно до якого продукти, отримані в результаті забою не на бойні, що має експлуатаційний дозвіл, можуть використовуватися виключно для власного споживання або реалізації на агропромисловому ринку кінцевому споживачу в межах 50 кілометрів від місця забою або в області, в якій він здійснений.
Враховуючи вищезазначене, особи, уповноважені на видачу супровідних ветеринарних документів, здійснюють їх видачу за умови дотримання власниками тварин вимог нормативно-правових актів з питань ідентифікації та реєстрації тварин, проведення передзабійного клінічного огляду та з урахуванням (у разі переміщення продуктів забою на територію іншої області) відстані в 50 км від місця забою до місця реалізації.
-
20:10, 6 Лютого
Що не можна продавати у шкільних буфетах!
-
19:27, 6 Лютого
Роз’яснювальна робота щодо державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців на території селища Врадіївка Первомайського району
-
18:07, 5 Лютого
ГЕПАТИТ А. ЯК ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ?
-
17:30, 5 Лютого
Державна мова у сфері обслуговування споживачів
-
16:55, 5 Лютого
Вплив куріння на здоров’я людини
-
16:12, 5 Лютого
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!
-
20:49, 4 Лютого
Контроль Держпродспоживслужби за харчуванням дітей в закладах освіти Миколаївської міської ради
-
19:59, 4 Лютого
Навчання на право роботи з пестицидами та агрохімікатами
-
19:44, 31 Січня
До уваги експортерів сільськогосподарської продукції!
-
19:13, 31 Січня
Дотримання прав на сорти рослин