Під час проведення випускних вечорів
НЕОБХІДНО:
Батьки випускників та представники батьківських комітетів повинні:
– при виборі закладу громадського харчування для проведення випускного
вечора необхідно звернути увагу на наявність слідуючих документів в
закладі:
- реєстрація в установах Держпродспоживслужби;
- санітарні книжки про проходження мед.огляду працівниками закладу;
- результати лабораторних досліджень щодо якості питної води, яку використовують для приготування страв;
- останні результати проведеного виробничого контролю;
- супроводжувальна документація на продукти харчування.
– забезпеченість закладу технологічним та холодильним обладнанням;
– при узгодженні меню звернути увагу, що в харчуванні дітей забороняється використовувати наступні страви і продукти:
Кондитерські вироби з кремами, морозиво, яйця та м’ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м’ясні вироби (нижче I сорту), студні, зельци, фаршмаки, гриби, молоко-самоквас, сметана та фляжне молоко, сир м’який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, нарізні салати з майонезом, оцтом, сметаною.
– не допускати вживання учасниками урочистостей та учнями-випускниками
будь-яких алкогольних, слабоалкогольних напоїв;
– заборонити тютюнопаління в місцях проведення випускних вечорів.
Не ризикуйте своїм здоров’ям і здоров’ям випускників!!!
Головне управління
Держпродспоживслужби в Миколаївській області