Проведення державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження
Одним з напрямків роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області – здійсненні моніторингу харчових продуктів рослинного походження. З метою визначення загального рівня забруднення харчових продуктів небезпечними речовинами, Головним управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області в 2024 році здійснювався державний моніторинг харчових продуктів рослинного походження (злакові, овочі, фрукти, виноград).
За результатами моніторингу проведено системний аналіз та оцінка щодо безпечності харчових продуктів, зокрема щодо виявлення в харчових продуктах пестицидів, нітратів, радіонуклідів та забруднюючих речовин.
Протягом 2024 року проведено відбір 1302 зразків харчових продуктів рослинного походження в тому числі 1242 – злакові, 12 – овочі, 24 – виноград, 24 – фрукти.
За результатами лабораторних досліджень відхилень від норм в харчових продуктах не виявлено.
Дане питання перебуває на постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.
-
15:33, 19 Травня
Державний контроль за експортерами меду бджолиного до Європейського Союзу (ЄС)
-
15:06, 19 Травня
Нарада щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей
-
14:23, 19 Травня
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!
-
16:03, 16 Травня
Протидія поширенню вузькозлатки ясеневої смарагдової в Україні – головна мета науково-практичної конференції
-
12:44, 16 Травня
Онлайн-нарада щодо організації здорового шкільного харчування
-
11:56, 16 Травня
Вакантні посади Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області станом на 15 травня 2025 року
-
09:53, 16 Травня
Дотримання норм і правил захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань та розміщення базових станцій стільникового зв’язку
-
14:05, 15 Травня
З Днем вишиванки!
-
17:05, 13 Травня
Вузькозлатка ясенева смарагдова: ознаки пошкодження дерев
-
16:43, 12 Травня
Міжнародний День здоров’я рослин