18.06.2024р. фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведена нарада – вебінар з закладами освіти Южноукраїнської МТГ, в ході якого проведено навчання зі складання перспективного меню. В заході прийняли участь заступник начальника-начальник відділу договірної, правової та кадрової діяльності управління освіти імені Бориса Грінченка Южноукраїнської міської ради, начальник групи з організації харчування та представники закладів освіти. Всього прийняло участь 48 осіб.
Під час практикуму розглядалися наступні питання:
-Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
-Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладів.
-Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
-Роз’яснення проблемних питань, які виникають при складанні чотиритижневих меню
Також оговорені проблемні питання, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.
З питань проведення нарад, вебінарів, практикумів можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу uprsannaglyad@ukr.net.