В зв’язку з великою кількістю питань від керівників закладів освіти щодо складання сезонного чотирьохтижневого меню управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області заплановано на 31.10.2024 року о 10.00 проведення вебінару з закладами освіти щодо складання перспективних меню в режимі онлайн на платформі Zoom.
Під час вебінару будуть розглядатися наступні питання:
- Законодавча база щодо організації харчування в закладах освіти.
- Особливості організації харчування залежно від режиму роботи закладу.
- Основні вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
- Роз’яснення проблемних питань, що виникають при складанні меню.
- Обговорення питань, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання-відповідь.
З питань отримання посилання на вебінар звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу : uprsannaglyad@ukr.net