Держпродспоживслужба контролює безпечність харчових продуктів у закладах освіти
опубліковано 21 Лютого 2025 року
Безпечним є той харчовий продукт, який не містить шкідливих домішок хімічного або біологічного походження, серед яких патогенні мікроорганізми та токсичні продукти їх життєдіяльності. Забруднення продуктів може відбуватися на різних етапах виробництва – від вирощування сировини до її переробки, зберігання та транспортування.
-
16:40, 24 Березня
Професійна атестація майбутніх трактористів у Миколаєві: підсумки та результати
-
17:16, 21 Березня
Контроль за станом питного водопостачання на території Первомайського району
-
13:58, 21 Березня
Актуальні питання організації харчування в школах: онлайн-наради з освітянами громад області
-
13:49, 21 Березня
Актуальні питання організації харчування в школах: онлайн-наради з освітянами громад області
-
13:05, 21 Березня
Дотримання санітарного законодавства в салонах краси і перукарнях – запорука безпеки та здоров’я споживачів!
-
12:44, 21 Березня
Безпечність води у закладах освіти: нагадуємо основні правила
-
12:15, 21 Березня
Моніторинг цін на лікарські засоби
-
18:21, 20 Березня
Здійснення позапланових заходів державного контролю
-
10:59, 20 Березня
Захист прав споживачів в умовах війни: ефективні механізми та практичні поради» (інтерв’ю на радіо «Радіодень МИКОЛАЇВ»)
-
18:25, 19 Березня
Вебінар-нарада щодо актуальних питань у сферах захисту та карантину рослин