13 – 15 вересня проходить тренінг для фахівців територіальних органів у Миколаївській області

13 – 15 вересня проходить тренінг для фахівців територіальних органів у Миколаївській області для підвищення обізнаності щодо важливості застосування найкращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів та щодо застосування сучасного підходу інспектування на усіх етапах молочного ланцюга.

Тренінг передбачає теоретичну частину про особливості використання найкращих практик , які використовуються для виробництва безпечного молока (відповідно до законодавства України і ЄС). Учасники оновлять знання щодо змін в системі контролю за безпечністю харчових продуктів, нових підходів до інспектування та застосування переліків питань (чек-листів). Тренінг включає і практичну частину – практичне використання розроблених переліків питань для інспектування пункту закупівлі молока і молочно-товарної ферми.

Близько 30 учасників – представників районних управлінь Держпродспоживслужби в Миколаївській області – бере участь у тренінгу.

nh1 nh2 nh3 nh4 nh5