Сьогодні ми відзначаємо Всесвітній день безпечності харчових продуктів – визначну подію, що нагадує нам про важливість дбайливого ставлення до того, що ми вживаємо в їжу.
Безпечні та якісні харчові продукти є запорукою міцного здоров’я та благополуччя кожної людини. Дотримуючись належних стандартів виробництва, зберігання, транспортування та реалізації продуктів харчування, ми створюємо надійний захист від ризиків харчових отруєнь та інших негативних наслідків.
Держпродспоживслужба докладає максимум зусиль для забезпечення високого рівня безпеки харчових продуктів в Україні. Наші інспектори невпинно працюють задля того, щоб на ваших столах завжди були лише якісні та корисні продукти.
Безпека харчування – це спільна відповідальність виробників, продавців і споживачів. Тож давайте об’єднаємо зусилля задля благородної мети – захисту здоров’я нації через дотримання вимог якості та безпеки на всіх етапах харчового ланцюга.
Бажаємо кожній українській родині міцного здоров’я та гастрономічної насолоди від споживання смачних і безпечних продуктів! Зі святом!
З повагою,
Начальник Головного управління
Держпродспоживслужбі в Миколаївській області
Сергій РЕКУН