Фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведений 14.05.2024 вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Миколаївської області в якому прийняли участь представники 12 закладів освіти, які приймають участь в організації харчування в закладі, складанні сезонного перспективного меню.

Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.