Фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведений 14.05.2024 вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Миколаївської області в якому прийняли участь представники 12 закладів освіти, які приймають участь в організації харчування в закладі, складанні сезонного перспективного меню.
Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.
-
16:43, 17 Квітня
Кишкові інфекції: прості правила для щоденного захисту
-
16:14, 17 Квітня
Продовжується контроль за якістю питної води в пунктах розливу міста Миколаєва
-
14:51, 17 Квітня
Проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Баштанського району
-
17:02, 16 Квітня
Продаж м’яса в Інтернет мережі: це безпечно чи ні?
-
16:54, 16 Квітня
Заборонено ввезення харчових продуктів тваринного походження із неблагополучних по ящуру регіонів
-
09:36, 16 Квітня
На території України розпочато весняну кампанію вакцинації диких м’ясоїдних тварин
-
14:59, 15 Квітня
Порядок видачі міжнародних сертифікатів
-
14:14, 15 Квітня
Проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Миколаївської області
-
17:20, 14 Квітня
Забезпечення населення Костянтинівської громади безпечною питною водою
-
20:15, 11 Квітня
До уваги суб’єктів господарювання