Фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведений02.05.2024р. вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Миколаївської області в якому прийняли участь 100 представників закладів освіти, які приймають участь в організації харчування в закладі, складанні сезонного перспективного меню.
Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Надали практичні рекомендації щодо складання меню, обговорили основні помилки при складанні меню, вибору страв, виконання норм харчування.
З питань участі в вебінарах, практикумах можна звертатися до управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за електроною адресою uprsannaglyad@ukr.net