Всеукраїнська науково-практична конференція “Інновації у забезпеченні якості тваринницької продукції”

17-18 жовтня 2018 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації у забезпеченні якості тваринницької продукції».

1

Мета конференції: узагальнення та активне використання вітчизняного і світового досвіду у забезпеченні якості тваринницької продукції на території України.

В роботі конференції брали участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, Державного підприємства «Миколаївстандартметрологія», співробітники науково-дослідних установ, викладачі навчальних закладів, керівники підприємств та фірм, що займаються виробництвом та переробкою продукції тваринництва та птахівництва.

Пріоритетними напрямками роботи конференції були:

1. Інноваційні напрямки селекційно-племінної роботи у тваринництві і птахівництві.

2. Техніко-Технологічні та виробничі інновації у тваринництві і птахівництві.

3. Ресурснозберігаючі, екологічно безпечні технології у тваринництві і птахівництві

4. Інноваційна діяльність на підприємствах переробної промисловості.

5. Якість і безпека продуктів тваринництва і птахівництва.

З доповіддю про законодавство у сфері безпечності харчових продуктів виступила Дергач Інна Едмундівна – начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області. Зробила наголос на основних напрямках державного контролю за операторами ринка харчових продуктів та пріоритетних напрямках в роботі державного органу.

2

За підсумками роботи Всеукраїнської науково-практичної конференції усі учасники отримали сертифікати.