Третя міжнародна конференція «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»

пь

 

3 – 4 жовтня 2018 року у Прем’єр-готелі «Русь» (вул. Госпітальна, 4) відбудеться третя міжнародна конференція, присвячена ризик-орієнтованій системі контролю за безпечністю молока і молочних продуктів. Організатор конференції – швейцарсько-український проект з безпечності молока за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні та Держпродспоживслужби.

Відкривати конференцію буде заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа та директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Хольгер Тауш.

Головною метою конференції є підвищення обізнаності зацікавлених сторін, які залучені до молочної галузі, про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів. Водночас конференція стане платформою для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти молочного сектора.

Два дні конференції розділені на 4 сесії. Під час кожної сесії запрошені спікери представлять своє бачення різних тем, а дискусії координуватимуть модератори:

1) Національне законодавство і міжнародні вимоги;

2) Ризик-орієнтована система контролю за безпечністю харчових продуктів у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні;

3) Залучення приватного сектору до системи контролю за безпечністю харчових продуктів та найкращі практики виробництва молока.

4) Контроль залишків ветеринарних препаратів у молоці.

Програма і матеріали конференції

Програма доступна для завантаження. Матеріали конференції можна буде переглянути й завантажити після конференції.