Проведено нараду щодо роз’яснювальної роботи з питань дотримання законодавства про харчові продукти

30 серпня 2019 року в актовому залі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (м. Миколаїв, вул. Кузнецька 192/5) відбулась нарада з керівниками дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, керівниками інтернатних закладів, з питань дотримання вимог законодавства про харчові продукти.

Згідно плану наради розглянуто питання:

  1. Програми передумов. Розробка і впровадження НАССР-12 логічних кроків;
  2. Основні положення Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»

Доповідач: начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Дергач І.Е.

  1. Основні порушення виявленні при здійсненні заходів державного контролю у 2019 році на потужностях закладів оздоровлення та відпочинку дітей.

Доповідач: заступник начальника управління – начальник відділу  безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Швець С.Г.

Присутнім на нараді керівникам доведено основні кроки та принципи впровадження НАССР, наголошено на неприпустимості порушення гігієнічних вимог в подальшій роботі.