Щодо прийняття нормативно-правових актів

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє про прийняття наступних нормативно-правових актів, а саме:

наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22 травня 2020 року № 1238 «Про внесення змін до Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 липня 2020 року за № 684/34967, (набирання чинності відбудеться 04 лютого 2021 року);

наказу Міністерства охорони здоров’я України від 15 травня 2020 року № 1145 «Про затвердження Вимог до тверджень про поживну цінність харчових продуктів та тверджень про користь для здоров’я харчових продуктів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 серпня 2020 року за № 745/35028, (набрав чинність 21 серпня 2020 року).

Ознайомитися із вищезазначеними нормативно-правовими актами можна на офіційному сайті Верховної Ради України (https://zakon.rada.gov.ua).