Семінар щодо здійснення ветеринарно-санітарного нагляду на агропродовольчих ринках

Відповідно до Плану роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини на 2018 рік, 14 травня 2018р. відбувся семінар з завідувачами та лікарями ветеринарної медицини державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, директорами Миколаївської регіональної, Баштанської, Вознесенської, Певомайської міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби. Слухацька аудиторія склала 38 спеціалістів.

Склад доповідачів:

-головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області – Буян І.М.;

-начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області - Швець С.Г.;

-головний спеціаліст відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області - Макушенко В.Л.;

-завідувач відділом ветеринарно-санітарної експертизи Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Моргун О.А.

Згідно Плану проведення семінару розглянуто питання:

-здійснення державного ветеринарно-санітарного нагляду на агропродовольчих ринках;

-формування справ про адміністративні правопорушення відповідно до Інструкції з оформлення державними органами ветеринарної медицини, підрозділами ветеринарної міліції з проведення карантинних ветеринарних заходів матеріалів про адміністративні правопорушення, затвердженої наказом ДКВМУ від 18.09.2009 №343;

-порядок нанесення позначки придатності та ветеринарних штампів відповідно до Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів і внесення до Інструкції по клеймуванню м’яса, затвердженої наказом Державного комітету ветеринарної медицини України від 02.02.10р. №46;

-ветеринарно-санитарна експертиза молока та молочних продуктів.