Щоб не захворіти після святкування випускного вечора.

1 

                    Під час проведення випускних вечорів

                                       НЕОБХІДНО:

Батьки випускників та представники батьківських комітетів повинні:

– при виборі закладу громадського харчування для проведення випускного

  вечора необхідно звернути увагу на наявність слідуючих документів в

  закладі:

  • реєстрація в установах Держпродспоживслужби;
  • санітарні книжки про проходження мед.огляду працівниками закладу;
  • результати лабораторних досліджень щодо якості питної води, яку використовують для приготування страв;
  • останні результати проведеного виробничого контролю;
  • супроводжувальна документація на продукти харчування.

– забезпеченість закладу технологічним та холодильним обладнанням;

– при узгодженні меню звернути увагу, що в харчуванні дітей забороняється використовувати наступні страви і продукти:

Кондитерські вироби з кремами, морозиво, яйця та м’ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м’ясні вироби (нижче I сорту), студні, зельци, фаршмаки, гриби, молоко-самоквас, сметана та фляжне молоко, сир м’який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, нарізні салати з майонезом, оцтом, сметаною.

– не допускати вживання учасниками урочистостей та учнями-випускниками

  будь-яких алкогольних, слабоалкогольних напоїв;

– заборонити тютюнопаління в місцях проведення випускних вечорів.

   Не ризикуйте своїм здоров’ям і здоров’ям випускників!!!

2

                   Головне управління

Держпродспоживслужби в Миколаївській області