Планове інспектування потужності закладу громадського харчування Новоодеської центральної районної лікарні

58b6897b6bc3a-screenshot-130_1200

На виконання ст. 20 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (надалі – Головне управління) повідомляє.

При здійсненні планового інспектування потужності закладу громадського харчування Новоодеська центральна районна лікарня (Миколаївська обл., Новоодеський р-н, м. Нова Одеса, вул. Шкільна, 38) проведено відбір проб харчових продуктів для дослідження на показники безпечності.

За результатами дослідження (експертний висновок № 002577 п/18 від 05.11.2018) виявлено невідповідність готових страв (каша рисова з птицею) за мікробіологічними показниками (виявлено БГКП (коліформи),за результатами досліджень (експертний висновок № 002581 п/18 від 05.11.2018), виявлено невідповідність готових страв(оладка печінкова) за мікробіологічними показниками ( виявлено БГКП (коліформи).

Головним управлінням вживаються заходи щодо недопущення в обіг харчових продуктів, які не відповідають встановленим вимогам.