Оголошення для виробників харчових продуктів!!!

YFCCH

Система аналізу небезпек і критичних точок контролю  (англ. Hazard Analysis Critical Control Point, HACCP) — є науково-обгрунтованою системою, що дозволяє створити на підприємстві умови для виробництва безпечної продукції шляхом визначення (ідентифікації) і контролю небезпечних чинників.

Система НАССР є єдиною системою забезпечення безпеки харчової продукції, принципи якої довели свою ефективність і прийняті міжнародними організаціями.

Запам’ятайте — НАССР стосується безпечності і не стосується якості (тобто можливо використання будь-яких інгредієнтів за умови їх безпечності).

 Також доводимо до відома операторів ринку, що 17.08.2017 року з ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївської області буде проведено безкоштовно семінар-навчання на тему: «Впровадження та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), організація проведення моніторингових досліджень, порядок видачі ветеринарних документів», для подання заявки щодо участі у семінарі звертатись за тел. 24-62-49 та залишати заявки за ел. адресою insp_oblvet.mk@ukr.net.