Дослідження відібраних зразків продуктів харчування Миколаївська ЗОШ №1 I-III ст. ім. Олега Ольжича

Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє Вас, що 02.10.2018 р. під час  позапланового інспектування дотримання вимог законодавства про харчові продукти, державними інспекторами було проведено відбір проб борщу із свіжої капусти та плову з курячім філе для проведення випробувань на відповідність вимогам нормативних документів у Миколаївській ЗОШ № 1 I-IIIст. ім. Олега Ольжича, м Миколаїв, вул. Айвазовського, 8 Миколаївська область.

Згідно наданих експертних висновків Миколаївською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби – борщ із свіжої капусти та плов з курячим філе експертний висновок № 002108п/18, від 10.10.2018р. не відповідають Державним санітарним правилам і нормам за мікробіологічними показниками (БГКП (коліформи).

Керівництву підприємства складено та вручено припис щодо усунення виявлених порушень санітарно-гігієнічних вимог.